Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق شهرستان اصفهان گفت: تاخیر در ارائه مجوز منابع طبیعی برای تغییر کاربری زمین‌های شخصی برای احداث نیروگاه خورشیدی مانع پیش روی این طرح است.

به گزارش ایمنا به نقل از شرکت توزیع برق اصفهان سارا صالحی اظهار کرد: با وجودی که اکنون ۲۸ سرمایه گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیتی بالغ بر ۵۵ مگاوات داریم اما هنوز در شبکه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق شهرستان اصفهان نیروگاهی که به بهره‌برداری رسیده و متصل به شبکه باشد، نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تنها یک نیروگاه خورشیدی تحت نظارت شرکت برق منطقه ای اصفهان داریم، گفت: ظرفیت این نیروگاه ۱۰ مگاوات است که با بهره برداری از این نیروگاه، برق مشترکین منطقه جرقویه تامین می‌شود.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق شهرستان اصفهان افزود: افراد زیادی متقاضی سرمایه گذاری در حوزه احداث نیروگاه خورشیدی هستند و تا نیمه نخست امسال، تعداد ۴۵ پرونده سرمایه‌گذاری با ظرفیت تولید ۱۱۱ مگاوات در حوزه شهرستان اصفهان تشکیل شد.

وی افزود: این در حالیست که امکان واگذاری به تعدادی از متقاضیان میسر نبود و تعدادی از تقاضاها هم به دلیل درخواست سرمایه گذار باطل  شد.

صالحی گفت: در حال حاضر ۲۸ سرمایه‌گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی داریم که با تعیین شرایط اتصال به شبکه، از طرف شرکت توزیع، مجوزهای لازم برای سرمایه گذار صادر شده و امیدواریم تا تابستان سال آتی، حداقل سه مورد از این طرح‌های سرمایه‌گذاری نیروگاه خورشیدی، به بهره برداری برسند.

وی افزود: بیشترین مشکل سرمایه‌گذاران در فرآیند احداث نیروگاه خورشیدی، بحث تغییر کاربری زمین‌های شخصی و یا گرفتن امتیاز تملک موقت و بلندمدت زمین از سازمان منابع طبیعی است که ممکن است فرایند آن در خوش‌بینانه‌ترین حالت شش‌ماه تا یک سال به طول انجامد.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق شهرستان اصفهان ادامه داد: هزینه سرمایه‌گذاری هر مگاوات نیروگاه خورشیدی متغیر و بستگی بسیار به شرایط تامین مالی و البته تامین تجهیزات دارد.

وی اظهار کرد: اینکه سرمایه‌گذار کاملا داخلی باشد یا تامین سرمایه از منابع خارجی صورت گیرد و یا مشارکت تولیدکنندگان تجهیزات در فرآیند سرمایه‌گذاری و مدل‌های تامین مالی وجود دارد یا خیر تاثیر عمده‌ای در نرخ سرمایه‌گذاری به ازای هر مگاوات دارد. همچنین چگونگی و نحوه تصرف زمین، می تواند در نرخ سرمایه‌گذاری تاثیرگذار باشد.

ضالحی افزود: برای نیروگاه‌هایی با ظرفیت متوسط، به ازای هر مگاوات، هزینه‌ سرمایه‌گذاری معادل ۴۰ الی ۴۲ میلیارد ریال لازم است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان