Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: نیروهای مسلح بیشترین بدهی را به شرکت توزیع برق اصفهان دارند با این حال بقیه ارگان ها به مرور بدهی خود را پرداخت می کنند و بدهی انباشته ای در استان نداریم.

به گزارش خبرنگار ایمنا مهرداد جنتیان پیش از ظهر امروز سه شنبه- ۱۰ بهمن ماه- در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان حدود یک میلیون و ۱۱۸ هزار مشترک دارد که حدود ۲۲ هزار مشترک در سال جاری حذب و به آنها انشعاب فروخته ایم، اظهار کرد: تمام درخواست های مردمی را از طریق سامانه سمیع پیگیری کرده ایم و تاکنون ۲۰۲ هزار درخواست به صورت غیرحضوری داشته ایم که از این تعداد ۱۳۲ هزار مورد مشاوره و ۷۲ هزار مورد هم ثبت درخواست صورت گرفته که با این کار از ۳۴۷ هزار و ۹۸۱ تردد شهری جلوگیری کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تمام مراحب ارائه خدمات به مردم به صورت غیرحضوری انجام می شود، افزود: در صورت هر گونه نارضایتی مشترکان می توانند با سامانه بصیر به شماره ۳۸۱۲۱ تماس بگیرند تا عملکرد واحدها رصد شود همچنین با حضور میدانی بر فعالیت آنها نظارت دقیق کنیم.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه شرکت توزیع برق اصفهان با سامانه های غیرحضوری سمیع و بصیر می تواند از ۵۰۰ هزار تردد در سال جلوگیری کند، گفت: در حال حاضر بالای ۹۰ درصد مشترکان برق شهرستان اصغهان رضایتمندی کامل دارند و به واسطه غیرحضوری شدن خدمات دیگر نیازی به تاسیس امور جدید نداریم.

وی تاکید کرد: سامانه های سمیع و بصیر علاوه بر کاهش تردد و مصرف سوخت و هزینه ها موجب شده تا طی چهار سال گذشته هیچ نیروی و هزینه اضافه ای به این شرکت اضافه نشود.

جنیان به الکترونیکی شدن بایگانی های شرکت توزیع برق اصفهان و حذف کاغذ از فرایندها اشاره کرد و گفت: این کار موجب صرفه جویی یک میلیون و ۸۰ هزار کاغذ و جلوگیری از قطع حدود ۱۰۰ اصله درخت شده و امروز تمام اقدامات توزیع برق اصفهان در فضای مکانیزه قرار گرفته است.

وی در خصوص مشترکان خوش حساب، اظهار کرد: در وصول مطالبات مشترکان طبقه بندی شده اند که در فرایند وصول مطالبات مشترکان خوش حساب، نه اخطار و نه قطعی فرق دارند.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه خوشبختانه دستکاری در کنتورهای برق بسیار کم و نادر است، گفت: نیروهای مسلح بیشترین بدهی را به شرکت توزیع برق اصفهان دارند با این حال بقیه ارگان ها به مرور بدهی خود را پرداخت می کنند و بدهی انباشته ای در استان نداریم.

مدیر دفتر هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه این شرکت با وسعت ۱۵ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع در محدوده شهرستان اصفهان واقع است، افزود: درمحدوده شرق اصفهان ۱۶ شهر و ۳۷۸ روستا وجود دارد و  پیک بار شبکه ۱۰۸۶ مگاوات بود که نسبت به متوسط ۲.۵ درصد رشد داشته است.

محمدمهدی ناظمی با بیان اینکه در این محدوده جغرافیایی هشت امور اجرایی وجود دارد که هفت امور در حوزه شهری است، اظهار کرد: تعداد پست هوایی و زمینی برق شهرستان اصفهان ۱۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه با ظرفیت ۳ هزار ولت آمپر است همچنین تعداد سامانه خورشیدی نصب شده ۱۳ سامانه، تعداد پست فوق توزیع ۳۴ دستگاه، کل خط شبکه فشار متوسط و زمینی ۱۴ هزار و ۵۰۰ کیلومتر، تعداد چراغ روشنایی ۲۵۰ هزار شعله چراغ، تعداد سامانه انرژی خورشیدی ۱۱۰ دستگاه با ظرفیت یک مگاوات و سامانه های نیروگاه های گازی ۵ هزار کیلووات است.

وی با اشاره به اینکه ۸۵۰ پروژه برق در سال ۹۶ با هزینه ای بالغ بر ۶۰ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان انجام شده است، گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۱۲۸ هزار مشترک انشعابات برق در شهرستان اصفهان دارند که بیشترین مشترک در بخش خانگی هستند.

مدیر دفتر هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه ۳۶ درصد مشترکان در بخش خانگی، ۱۱ درصد در بخش عمومی، ۱۳ درصد در بخش کشاورزی و ۲۶ درصد در بخش صنعت هستند، گفت: با وجودی که مصرف انرژی در سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته اما پیک مصرف تنها ۲.۵ درصد رشد داشته است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور، درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

وی در گفتگو با فارس افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیون یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیون یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900111

دیگر خبرها

  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • رئیس جدید سازمان قضائی نیروهای مسلح استان یزد معرفی شد
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • انتشار تصاویر و ویدیویی از سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط یمن
  • فرمانده نیروهای مسلح اوکراین: وضعیت میدان نبرد بدتر می‌شود
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • آمادگی نیروهای مسلح کشور برای پاسخگویی خطای دشمن
  • ارتش یمن بار دیگر «ایلات» را هدف گرفت