Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا- استان اصفهان، محمد نیازی دیروز در بازدید اصحاب رسانه از مراکز و بخش‌های مختلف شرکت توزیع برق استان اصفهان  با بیان اینکه این مرکز دارای چهار مجموعه دیسپانچینگ و فوریت‌های برق، بازار برق، ایمنی و کنترل ضایعات، دفتر فنی و بهره‌برداری است، اظهار کرد: کارشناسان و متخصصان بخش دیسپاچینگ و فوریت‌های برق اتفاقات و حوادث را بررسی و پاسخ می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دیسپاجینگ و فوریت‌های برق دارای بخش‌های مختلفی است. در قسمت گروه مطالعات شبکه‌ها از نظر قابلیت اطمینان و پایداری، رصدها و مطالعات لازکم را انجام می‌دهد. همچنین شاخص‌های قابل اطمینان شبکه نیز از دستاوردهای این واحد به‌شمار می‌رود.

مدیر امور دیسپاچینگ و معاون بهره‌برداری شرکت توزیع برق استان اصفهان با اشاره به فعالیت کارشناسان در بخش فوریت‌های برق، گفت: در این مرکز تمامی همشهریان و مشترکین استان اصفهان با تماس با شماره‌ ۱۲۱ مشکلات برقی را مطرح و درخواست مشترکین در نرم افزار ثبت خاموشی‌ها (نرم‌افزار ناب) ثبت و پس از تشخیص اینکه باید مأموران به محل اعزام یا نیازی به حضور کارشناسان نیست، عیوب برق مشترکین برطرف می‌شود.

نیازی ادامه داد: از نظر ولتاژ بخش‌بندی‌های مختلفی در صنعت برق وجود دارد. نیروگاه‌ها وظیفه تولید برق را برعهده دارند. تبدیل ولتاژ اولیه به ولتاژهای بالاتر و انتقال برق از نیروگاه‌ها به نزدیکی مراکز مصرف مثل شهرها، مناطق صنعتی و روستاها برعهده ما است.

مشترکین انتظار دارند برق مطمئن و پایداری دریافت کنند

وی اضافه کرد: مشترکین انتظار دارند برق مطمئن و پایداری دریافت کنند. ذی‌نفعان برق که شامل مدیران ارشد برق از توانیر و وزارت نیرو تا شرکت‌های برق منطقه‌ای هستند انتظار دارند با تأمین برق مطمئن و پایدار، فروش انرژی برق بیشتری را دارا باشند و بتوانند از فروش انرژی درآمد بیشتری حاصل کنند. تأمین برق مطمئن و پایدار وظیفه اصلی امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق است.

مدیر امور دیسپاچینگ و معاون بهره‌برداری شرکت توزیع برق استان اصفهان خاطرنشان کرد: مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، مراکز نظامی و ... مراکزی است که از نظر ارائه خدمات و امنیت حائز اهمیت و در اولویت است و در صورت قطعی برق این مراکز، اکیپ کارشناسان و متخصصان برای وصل برق سریعاً اقدام می‌کنند.

نیازی تصریح کرد: به طور معمول متوسط زمانی که پس از تماس مشترک با مرکز، برای رفع قطعی برق اقدام می شود، ۲۰ دقیقه است. برای داشتن مدیریتی جامع و کامل نیازمند "رویت‌پذیری شبکه" هستیم به این معنا که قبل از قطعی برق و تماس مشترکین، متوجه بروز مشکل و قطعی برق شویم و برای رفع آن اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه مرکز امور دیسپاچینگ و معاونت بهره‌برداری شرکت توزیع برق استان اصفهان یکی از پیشرفته‌ترین مراکز کنترلی کشور است، گفت: این مرکز از لحاظ سطح خدمات و تکنولوژی قابل استفاده، دارای بالاترین سطح است.

مدیر امور دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه خاموشی‌های برق دو نوع با برنامه و بدون برنامه است، خاطرنشان کرد: در قطعی‌های با برنامه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته زمان و تاریخ قطع برق منطقه از طرق مختلفی از جمله وب‌سایت شرکت توزیع برق، رسانه ملی، ارسال پیامک به مشترکین دیماندی و ... به اطلاع مردم خواهد رسید اما در خاموشی‌های بدون برنامه که ناشی از اتفاقات شبکه بوده و قابل پیش‌بینی نیست، امکان اطلاع‌رسانی وجود ندارد که در این شرایط برای جلوگیری از رخداد حادثه‌ای بزرگتر، برق منطقه را قطع خواهیم کرد.

نیازی با اشاره به اینکه کشورهای آسیایی مثل کره جنوبی، ژاپن و مالزی شاخص‌های قابل اطمینانی دارند، اظهار کرد: از نظر وضعیت پایداری شاخص قابل اطمینان در جهان، جزو کشورهای قابل قبول و متوسط هستیم و در خاورمیانه رتبه اول را داریم. از نظر استاندارد ایران جزو کشورهای خوب است و شرکت توزیع برق استان اصفهان جزو شرکت‌های برتر در صنعت برق کشور محسوب می‌شود.

ارائه طرح‌های تشویقی برای مشترکین دیماندی

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان هم در حاشیه این بازدید اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان اصفهان به‌عنوان شرکتی پیشرو در صنعت توزیع برق کشور، به یک میلیون و ۴۲۵ هزار و ۲۲۳ مشترک در مساحتی به وسعت ۹۱ هزار کیلومتر مربع که شامل ۲۳ شهرستان، ۹۱ شهر و ۱۱۸۷ روستا است خدمت‌رسانی می‌کند و در بخش تعداد مشترکین رتبه چهارم کشوری و در بخش فروش انرژی رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

جعفر بحرینی با اشاره به راه‌اندازی مرکز تلفنی سمیع به منظور ارائه مشاوره، پذیرش و پیگیری درخواست مشترکین و متقاضیان، ادامه داد: یکی از اهداف شرکت در سال ۹۸، ارائه ۹۸ درصد خدمات به مشترکین به صورت غیرحضور است که برای تحقق این امر باید فرهنگ‌سازی شود و مرکز سمیع در اصل، سامانه مکالمه به جای مراجعه است.

وی گفت: با توجه به بسترهای خوب ایجاد شده در مرکز بصیر، کارشناسان بر مراحل مختلف فرآینده‌ها نظارت و کنترل دارند و برای هر کدام از فرآینده‌ها شاخصه‌هایی تعریف شده است. در بخش مدیریت سبز سعی شده است که در حوزه مشترکین از کاغذ استفاده نشود و پرونده‌ها، مدارک، خدمات به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در راستای اهداف هوشمندسازی شبکه‌های برق اولین قدم، هوشمندسازی کنتورها است. در حال حاضر برخی از کنتورها قابلیت‌هایی را دارا هستند که بدون حضور کارشناسان شرکت در محل، اطلاعات کنتور از طریق GPRS در فاصله زمانی ۱۵ دقیقه یک‌بار  ارسال می‌شود. در حال حاضر این کنتورها برای مشترکین دیماندی نصب شده است.

بحرینی با اشاره به راه‌اندازی سامانه فخیم (فراسامانه خدمات یکپارچه مشترکین)، اضافه کرد: این سامانه به منظور برقراری امکان پایش برخط شاخص‌های ارائه خدمت تمام شرکت‌های توزیع برق کشور توسط مدیران عالی شرکت توانیر و همچنین مدیران شرکت‌های توزیع سطح کشور و امکان رصد لحظه‌ای پارامترهای مرتبط با انشعاب برق و انرژی مصرفی توسط مشترکین برق و جلوگیری از بروز خسارات ناشی از مصارف غیرنرمال، نرم‌افزارهای کاربردی فخیم مدیران و فخیم مشترکین طراحی، تولید و در حال بهره‌برداری است.

وی خاطرنشان کرد: در ساعات پیک‌بار که مصرف برق زیاد است طرح‌های تشویقی برای مشترکین دیماندی در نظر گرفته شده است و در صورتی که در این ساعات مصرف برق خود را به صفر برسانند، می‌توانند در ساعات دیگر شبانه‌روز از طرح‌های تشویقی بهره‌مند شوند. به طور مثال اکر کشاورزان از ساعت ۱۲ تا ۱۶ که پیک‌بار است، از پمپ های برقی استفاده نکنند مصرف برق کل ساعات شبانه‌روز آن‌ها رایگان می‌شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان برق مشکلات معاون نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وستهم 2-2 لیورپول: پایان قطعی یک رویا!

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول بعد از دو شکست غیرمنتظره برابر پالاس و اورتون که شانس این تیم برای قهرمانی لیگ را بسیار کاهش داد، امروز به زمین وستهم رفته بود. به فاصله چهار بازی تا پایان فصل، قرمزها دیگر حق اشتباه نداشتند و باید میدان را دست پر ترک می کردند. فاصله با آرسنال صدرنشین سه امتیاز بود و سیتی نیز با یک بازی کمتر، دو امتیاز بیشتر از قرمزها داشت.

در ده دقیقه ابتدایی کار متعادل دنبال شد و لیورپول اندکی برتری محسوسی داشت. در دقیقه 10 لوئیز دیاز در یک صحنه درخواست پنالتی داشت ولی داور بی توجه عبور کرد.

یک دقیقه بعد اولین خطر جدی بازی را لیورپول خلق کرد. روی ارسال رابرتسون برای خاکپو او روی توپ اثر گذاشت تا در تیر دوم برای الیوت فرصت خوبی فراهم شود ولی ضربه او با  دخالت مدافعان راهی به دروازه پیدا نکرد.

یک دقیقه بعد بوون روی یک ضربه کرنر پاسخ لیورپول را داد ولی میزبان هم نتوانست در این صحنه به گل برسد. بوون در دقیقه 14 شانس خود را با شوتزنی امتحان کرد ولی ضربه او را آلیسون بلوکه کرد.

اما در دقیقه 27 صحنه بحث برانگیزی درون محوطه جریمه وستهم شاهد بودیم. برخورد توپ به دست بازیکن وستهم به وضوح پنالتی بود ولی بعد از بررسی VAR تصمیم کمک داور مبنی بر آفساید دیاز تایید شد.

بازی در دست لیورپول بود و این تیم کنترل 75 درصدی بر میدان داشت. در دقیقه 40 شوت دیاز به تیر عمودی دروازه برخورد کرد و تبدیل به گل نشد و سه دقیقه بعد وستهم به گل رسید.

روی ارسال کرنر کودوس، جرد بوون با یک ضربه سر توانست دروازه لیورپول را باز کرده و وستهم را پیروز روانه رختکن کند.

تنها سه دقیقه از نیمه دوم گذشته بود که لیورپول بازی را برابر کرد.

دیاز از سمت چپ حرکت کرد و خودش را به محوطه جریمه رساند. پاس او به اندی رابرتسون و ضربه پای چپ او گل تساوی را برای میهمان به همراه داشت.

لیورپول برای زدن گل دوم فشار خود را بیشتر کرد و میزبان نیز در فکر ضدحمله بود.

بعد از چند موقعیت نصف و نیمه، لیورپول در دقیقه 65 به گل رسید. روی ارسال کرنر، توپ روی تیر دوم به خاکپو رسید و ضربه او بعد از برخورد به توماس سوچک وارد دروازه شد تا لیورپول با یک گل به خودی پیش بیفتد.

لیورپول بازهم هجومی کار می کرد و دو بار با ضربات دیاز و مک الیستر تا آستانه زدن گل پیش رفت ولی هر بار آرئولا مانع شد.

بازی در دست لیورپول بود ولی وستهم به گل رسید. در دقیقه 77 روی ارسال از راست بوون این مایکل آنتونیو بود که با ضربه سر دروازه لیورپول را برای بار دوم باز کرد و حساب کار مساوی شد.

لیورپول در دقیقه 88 این شانس را داشت تا به گل سوم برد ولی شوت الیوت از بیورن محوطه جریمه به تیر افقی خورد و به اوت رفت.

در 5 دقیقه وقت اضافه بازی تلاش های لیورپول به جایی نرسید و در نهایت این بازی 2-2 مساوی شد. توقف بدموقع دیگر که عملا قرمزها را از قهرمانی دورتر کرد.

دیگر خبرها

  • وستهم 2-2 لیورپول: پایان قطعی یک رویا!
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • خبری از بخشش حسینی نیست؛خالدآبادی مرد شماره یک نکونام در تبریز