Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@22:29:45 GMT

250 پروژه برق در استان اصفهان افتتاح می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۵۸۷۲۸

250 پروژه برق در استان اصفهان افتتاح می شود

از دوم تا هشتم شهریور ماه، هفته دولت نامگذاری شده است.
به گزارش ایرنا، حمید علاقمندان روز دوشنبه در نشستی خبری افزود: این پروژه ها در سطح ٢٣ شهرستان استان و در راستای توسعه شبکه و افزایش تعداد مشترکان جدید به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: یک سوم پروژه های شرکت توزیع برق استان در حوزه تعمیر و نگهداری تاسیسات است که این اقدام منجر به کاهش خاموشی و تلفات برق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از مهمترین پروژه های این شرکت را نصب کنتور فهام در منطقه مرکزی کشور توصیف کرد و افزود: تاکنون حدود٢٠ هزار مشترک دیماندی مجهز به کنتور فهام شده اند و ظرف سه ماه آینده این میزان به ٢٥ هزار مشترک می رسد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه شرکت توزیع برق اصفهان ٦٦ درصد از انرژی را در بخش مولد مصرف می کند، گفت: از این میزان ٤٢ درصد در حوزه صنعت و ٢٤ درصد در بخش کشاورزی مصرف می شود.
وی با بیان اینکه پایداری انرژی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، خاطرنشان ساخت: کاهش خاموشی ها بیشترین میزان بهره وری را برای صنایع دارد که هدف اساسی شرکت بر ق، هوشمندسازی بوده و این اقدام نیز در حال پیگیری است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان اظهار داشت: در راستای تعامل با مردم، سامانه نیرونگار طراحی شده و امروز از این سامانه رونمایی می شود.
علاقمندان گفت: این سامانه در گام اول بر روی تلفن همراه مشترکان دیماندی و در گام دوم برای تمام مردم قابل استفاده خواهد بود.
به گفته وی، این اپلیکیشن نخستین بار در استان اصفهان طراحی شده است.
وی افزود: استان اصفهان١٠ درصد تولید برق و ١٠ درصد مصرف کشور را بر عهده دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان افزود: در کشور حدود ٥٦ هزار مگاوات در ساعت های اوج مصرف در طول تابستان مصرف شده که پنج هزار مگاوات آن مربوط به استان اصفهان است.
علاقمندان ادامه داد: امسال بدلیل کمبود منابع آبی در استان های خوزستان و اصفهان نتوانستیم از نیروگاه اسلام آباد بهره برداری کنیم، از این رو میزان تولید از میزان مصرف کمتر شد.
وی گفت: در زمینه صرفه جویی در مصرف برق با ادارات و صنایع مختلف توافق کردیم که در این راستا ٤١٠ مگاوات صرفه جویی صورت گرفت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان بیان کرد: از ١٩ مرداد، خاموشی با برنامه در استان نداشتیم و با آغاز شهریور نیز در تمام کشور ساعات کار اداری به زمان قبل بازمی گردد.
وی با اشاره به میزان بدهی شرکت توزیع برق استان اضافه کرد: بدهی این شرکت بیشتر مربوط به پیمانکاران است، حدود ٢٥ میلیارد تومان شرکت توزیع برق استان بدهی و در مقابل ١٨٠ میلیارد تومان بدلیل انرژی فروخته شده به صنایع و ادارات مطالبه دارد که البته بدهی این شرکت نسبت به سال گذشته کمتر شده است.
علاقمندان با بیان اینکه چرخه اقتصاد صنعت برق در زمینه بدهی های مختلف به ارگان ها چرخه سالمی نیست، افزود: نظام پله ای توانسته است از مصرف بیش از حد تعدادی از مشترکان تجاری جلوگیری کند.
وی گفت: در حال حاضر تلفات شرکت توزیع برق استان اصفهان 7.8 درصد است که امیدواریم با برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال 98 به 7.4 درصد برسد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان اضافه کرد: این شرکت در سال های اخیر رتبه برتر کشور از لحاظ تعالی خدمت و نوآوری را کسب کرده است.
علاقمندان تصریح کرد: رسیدن به تراز اول کشور در زمینه خدمات از رویکردهای این شرکت است.
وی بیان کرد: در برنامه دوم شرکت توزیع برق استان که از سال آینده آغاز می شود رویکرد ما رویت پذیری، تعامل و هوشمند سازی است که باید در این پیوند تعامل با مردم را بیش از پیش حفظ کنیم.

***اصفهان رتبه چهارم تعداد مشترکان برق کشور را دارد***
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان نیز در این نشست خبری گفت: استان اصفهان از نظر تعداد مشترکین، رتبه چهارم و از نظر فروش انرژی، رتبه سوم کشور را دارد.
جعفر بحرینی با بیان اینکه شرکت توزیع برق اصفهان در صنعت توزیع برق کشور، پیشروست، افزود: این شرکت به یک میلیون و ٤٢٥ هزار و ٢٢٣ مشترک در مساحتی به وسعت ٩١ هزار کیلومترمربع خدمات رسانی می کند.
وی بیان کرد: این شرکت با استفاده از فناوری روز و ارتقا کیفیت خدمات، پروژه های متعددی را به مرحله اجرا درآورده است.
بحرینی گفت: درگاه حضوری، دفاتر پیشخوان، وبسایت و مرکز سمیع پروژه هایی است که شرکت توزیع برق اصفهان برای ارائه به مردم ایجاد کرده است.
وی با اشاره به مرکز سمیع شرکت توزیع برق استان بیان کرد: مرکز تلفنی سمیع برای ارائه مشاوره، پذیرش و پیگیری درخواست مشترکین و متقاضیان، گامی موثر در راستای ارائه خدمات غیرحضوری در سطح استان برداشته است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان اضافه کرد: شماره ٣٧١٢١ برای تماس های مردمی تعیین شده که در قالب یک شماره، توانایی پشتیبانی٦٠ تماس ورودی به صورت همزمان را دارد.
وی با اشاره به طرح کنتورهای فهام و مرکز قاصد شرکت برق گفت: ایجاد شبکه های هوشمند انرژی، اولین گام طرح نصب کنتورهای فهام(فراسامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی) برای ٢٥ هزار مشترک دیماندی یا پرمصرف از سال ٩٦ در دستور کار این شرکت قرار گرفت.
بحرینی با اشاره به اهداف طرح فهام خاطرنشان ساخت: فراهم شدن بستر اصلاح الگوی مصرف، امکان اعمال مدیریت بار توسط بهره بردار شبکه در شرایط اضطراری، انجام قرائت مکانیزه و امکان مانیتورینگ و پارامترهای کنتور بصورت بر خط و از راه دور، کاهش دخالت و خطای نیروی انسانی در قرائت و صدور قبض و کاهش تلفات غیرفنی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در نرم افزار طرح فخیم (طراحی و راه اندازی فراسامانه خدمات یکپارچه مشترکین) در سطح ملی، مشترکان می توانند در هر نقطه از کشور، مصارف و پارامترهای انرژی و کیفیت توان خود را در بازه های زمانی حداکثر ١٥ دقیقه یکبار مشاهده کنند.
اصحاب رسانه اصفهان در حاشیه این نشست خبری از مرکز سمیع، مرکز دیسپاچینگ و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان، بازدید و از روند فعالیت این مراکز مطلع شدند.
شرکت توزیع برق استان اصفهان، بزرگترین توزیع برق منطقه مرکزی کشور و سومین شرکت توزیع برق از نظر اهمیت است.
0477/6027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان اصفهان برق صنعت مصرف بیش از حد نرم افزار رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۸۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد