Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان همزمان با سفر وزیر نیرو به این استان از بهره برداری از پروژه "مرکز داده ابر ششم طرح فهام کشور" خبر داد.

به گزارش ایسنا، حمید علاقمندان امروز (پنجشنبه) در جریان سفر وزیر و معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به اصفهان، اظهار کرد: با توجه به هدف کلان هوشمند سازی شبکه‌های توزیع برق و در راستای آن نصب کنتورهای هوشمند، استفاده از اطلاعات کنتورهای مذکور نیازمند زیرساخت کارا و پایدار جهت ذخیره سازی اطلاعات است، بنابراین از طرف شرکت توانیر، شرکت توزیع برق استان اصفهان به عنوان مرکز ابرششم فهام کشور انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تکالیف قانونی و سیاست‌های کلان کشور مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت و توانمندی‌های شرکت‌های داخلی جهت پیشبرد پروژه‌ها و برنامه‌ها، سامانه MDM شرکت توزیع برق استان اصفهان طراحی و پیاده سازی شد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان ادامه داد: این سامانه با هدف پوشش کنتورهای هشت شرکت توزیع برق کشور پیش بینی شده است که در فاز نخست، اطلاعات تمامی کنتورهای دیماندی بر روی آن قرار گرفته و در فازهای بعد امکان توسعه آن تا سطح چند میلیون کنتور وجود دارد.

وی گفت: طراحی این مرکز داده بر اساس استاندارد و تکنولوژی‌های نوین بوده و هزینه اجرای پروژه در فاز نخست ۸۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

علاقمندان گفت: برای اجرای این مرکز، ساختمان جدید در مدیریت منطقه مرکز با زیربنای ۱۱۵۰ مترمربع در دو طبقه با هزینه تقریبی ۳۵ میلیارد ریال در حال احداث است و تخمین زده می‌شود حداکثر تا پایان اسفند ماه ۹۸ عملیات ساختمانی تکمیل و آماده بهره برداری شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در آئین بهره برداری از این طرح گفت: مدیریت بار که به عنوان مدیریت طرف تقاضا نیز شناخته می‌شود، فرایند تعادل تأمین برق در شبکه با تنظیم یا کنترل بار به جای قطع ایستگاه قدرت یا فیدر تعریف می‌شود که این امر را می‌توان با مداخله مستقیم و هماهنگی با مصرف کنندگان در زمان واقعی، با استفاده از تجهیزات هوشمند و یا با استفاده از تعرفه‌های خاص برای تغییر رفتار مصرف کننده به دست آورد.

علاقمندان افزود: مدیریت بار اجازه می‌دهد که برنامه‌های مشارکت در کاهش تقاضا برای برق در زمان اوج مصرف کاهش یابد (اصلاح پیک) که این کار می‌تواند به نوبه خود هزینه‌ها را با از بین بردن نیاز به نیروگاه‌های برق قله‌ای کاهش دهد.

وی ادامه داد: مدیریت بار همچنین می‌تواند به کاهش انتشار گازهای مضر (گازهای گلخانه‌ای و آلاینده) نیز کمک کند؛ زیرا این نیروگاه‌های اوج یا ژنراتورهای پشتیبان، دارای آلودگی زیست محیطی بیشتر و همچنین بازده کاری کمتری نسبت به نیروگاه‌های برق پایه هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان از قابلیت‌های این سامانه به مشاهده لحظه‌ای کلیه تأسیسات شرکت، قابلیت کار در محیط تخصصی و نرم افزار موبایل، قابلیت انواع گزارشات تحلیلی، اطلاع رسانی به هر مشترک مطابق با سناریوهای پیاده سازی شده، اتصال به سامانه ثبت خاموشی‌ها، مقایسه بار کنونی با بار روز گذشته، مشاهده روند تغییر دما و تأثیر گذاری بر رفتار بار، دارا بودن الزامات تفاهم نامه‌های مدیریت مصرف، اتصال به بانک مشترکین، اطلاع رسانی آنلاین بر حسب بار مصرفی در مقایسه با دیماند خریداری و تولید همزمان محتوی در محیط دسکتاپ، اندروید و ISO اشاره کرد.

همچنین در این مراسم با حضور وزیر نیرو از پروژه "مکمل" بهره برداری شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه اصفهان وزير نيرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد