Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین استان اصفهان، حمیدرضا فقیری نژاد در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: گروه تولید حفاظتی خرم الکتریک از سال ۸۷ ثبت شده است و در زمینه های تولید کلید و پریزهای صنعتی و خانگی، دزدگیر اماکن و دیگر قطعات الکترونیکی فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه این شرکت ۱۲ ثبت اختراع در زمینه برق و الکترونیک دارد، افزود: در سال ۹۳ دستگاه بانک خازن تک فاز جهت کاهش راکتیو در مدارات برق برای مناطق گرمسیر ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه تولید حفاظتی خرم الکتریک با اشاره به ساخت سیستم مدیریت مصرف برق در سیستم های سردخانه ای توسط این شرکت که در ایران و دنیا پیش از این نمونه ای نداشته است، ابراز داشت: این سیستم با مدیریت زمانی و فیدبک‌گیری از دمای محیط، باعث کاهش مصرف برق برای مشتریان و افزایش بهره‌وری در سیستم های برق نیز تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این دستگاه ۱۵ تا ۲۵ درصد کاهش برق برای مصرف کنندگان را به همراه دارد، ابراز داشت: تمامی تولیدات شرکت دارای گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ و ایزو ۱۰۰۰۴ است، گفت: این سسیتم گزارش آزمون از پژوهشگاه نیرو و تاییدیه سی.ای اروپا  را دارد و شرکت توانیر در راستای معرفی این دستگاه نامه کتبی به توزیع برق شهرستانها داده است.

فقیری نژاد با بیان اینکه این دستگاه از سال ۹۷ به تولید انبوده رسیده است و ۱۸ هزار از این دستگاه تاکنون توزیع شده است، بیان داشت: استفاده از این دستگاه ماهانه ۶۵ مگاوات ساعت کاهش مصرف برق برای هر دستگاه را به  همراه دارد و از نظر هزینه برای مشتریان و کاهش مصرف انرژی برای سازمان برق مهم است.

وی با بیان اینکه شرکت توزیع برق لرستان اولین شرکتی است که از این دستگاه  خواهد کرد و پس از آن شیراز در اولویت استفاده قرار گرفته است، بیان داشت: شرکت توزیع برق اصفهان با توجه به اینکه از شرکت‌های ابربرق های کشور است اجرائیات را پیش از امتحان در شهرهای دیگر استفاده نخواهد کرد.

مدیرعامل گروه تولید حفاظتی خرم الکتریک با اشاره به اینکه مشکل دیگر در این راستا رونق فروش است چراکه شرکت توزیع برق  اصفهان بر مباحثی مانند تاییده وزارت نیرو اصرار دارد، گفت: این در حالی است که با توجه به اینکه این سیستم ابداعی است و ای.ام.سی جهانی ندارد توانیر امکان تایید آن را ندارد و روی این محصولات به تایید آزمون بسنده می کند.

وی با بیان اینکه این مشکل در آینده نزدیک رفع خواهد شد، تاکید کرد: ای ام سی جهانی در ارتباط باسیستم های کثیرالانتشار و مصرفی برای کارهای اجرایی مانند لامپ، کلید مینیاوری و غیره صادر می شود یعنی مواردی که در دنیا به شکل یکسان مصرف می شود و برای محصولات ابداعی تا زمانی که شرکتهای زیادی استفاده نکنند ای ام سی صادر نمی کند.

فقیری نژاد ادامه داد: تاکنون یک هزار و ۳۰۰ از این دستگاه فروخته شده و کاهش مصرف برق آن ثابت شده است که از این طریق شرکت توزیع برق اصفهان می‌تواند اطمینان لازم را حاصل کند.

وی با اشاره به اینکه کاهش مصرف در سه دوره کم باری، میان باری و پرباری کنتورهای دیجیتال قابل ردیابی است، اظهار داشت: برای کشورهایی مانند عمان گرجستان، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه نمونه دستگاه ارسال شده است و در حال مذاکره برای فروش هستیم.

مدیرعامل گروه تولید حفاظتی خرم الکتریک با اشاره به اینکه این سیستم در ۱۸ مدل ساخته شده است که بسته به میزان مصرف برق کارخانجات استفاده می شود، تاکید کرد: معرفی محصول به سختی و به شکل مویرگی انجام شد به نوعی که از اسفندماه ۹۸ تاکنون با ۱۵ بازاریاب یک هزار و ۳۰۰ دستگاه فروش رفت اما در مبحث بازاریابی شبکه ای برنامه ریزی هایی داشتیم.

وی با بیان اینکه این دستگاه سه سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش دارد، اضافه کرد: ۶ ماه ضمانت بازخرید در صورت عدم صحت کارکرد در شهرستانهای را متقبل شده ایم .

فقیری نژاد گفت: در حال حاضر فقط در استان اصفهان ارائه خدماتی امکان اجرایی دارد و اگر در شهرستانهای دیگر نیاز به ارائه خدمات باشد با هرینه جزئی اجرا می شود.

46

کد خبر 1320430

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اصفهان برق نیروگاه برق باشگاه پرسپولیس حسن روحانی ایالات متحده آمریکا تیم ملی فوتبال ایران رژیم صهیونیستی اسرائیل خبرآنلاین باشگاه استقلال دونالد ترامپ آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی