Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@01:58:00 GMT

کاهش خاموشی های اصفهان به ۲۰۰ دقیقه در سال

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۷۳۷۰

کاهش خاموشی های اصفهان به ۲۰۰ دقیقه در سال

ایسنا/اصفهان معاون هماهنگی شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: در حال حاضر میزان خاموشی به یک‌چهارم سال ۱۳۹۴ و به طور میانگین حدود ۲۰۰ دقیقه خاموشی رسیده است.

رسول روستایی صبح امروز (دوشنبه-۱۴بهمن) در نشست خبری ویژه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: برنامه راهبردی شرکت توزیع برق استان اصفهان در سال ۱۳۹۳ تحت عنوان چشم‌انداز ۱۳۹۸ شکل گرفت و امسال برنامه راهبردی اول شرکت در آخرین سال خود قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از سال‌های ابتدایی این برنامه راهبردی، هدف‌گذاری برای شاخص‌های خدمات‌رسانی تعیین شده است، افزود: در این برنامه‌ریزی نخستین موضوع کاهش خاموشی بود که در این راستا هدف گذاری شد تا ۷۵۰ دقیقه خاموشی در سال ۱۳۹۴ به ۱۹۸ دقیقه در سال ۱۳۹۸ برسد.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی شرکت توزیع برق استان اصفهان با اعلام ۹۸ درصدی خدمات غیرحضوری شرکت توزیع برق استان اصفهان، خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های راهبردی شرکت توزیع برق استان اصفهان خدمات غیرحضوری است که در این راستا مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این شرکت توانسته خدمات غیرحضوری خود را از چهار سال گذشته تاکنون از ۲ درصد به ۹۸ درصد ارتقا دهد.

روستایی اضافه کرد: راه‌اندازی مرکز سمیع یکی از رویکردهایی است که تمام خدمات فروش و پس از فروش را به‌صورت غیرحضوری و با شماره گیری ۳۷۱۲۱ به مردم تمام شهرستان‌های استان ارائه می‌دهد.

وی میزان تلفات شبکه شرکت توزیع برق استان را نزدیک به استانداردهای بین‌المللی دانست و افزود: یکی از موضوعات مهم در بخش توزیع برق موضوع تلفات شبکه است که در این حوزه شرکت توزیع برق استان اصفهان یکی از شرکت‌های پیشرو در کشور به‌حساب می‌آید.

معاون هماهنگی شرکت توزیع برق استان اصفهان ادامه داد: یکی از کمترین میزان تلفات برق را در سطح شبکه‌های توزیع کشور داریم که هدف‌گذاری برای رسیدن به شاخص ۴.۷ درصد بوده و امیدواریم امسال محقق می‌شود.

روستایی با بیان اینکه در سال جاری برنامه راهبردی سال ۱۴۰۵ باید تدوین شود، گفت: هدف‌گذاری برای رسیدن به شاخص ۵ درصد در حوزه تلفات در دستور کار قرارگرفته است که دسترسی به این شاخص قابل‌قبول‌ترین میزان تلفات در سطح جهان به‌ حساب می‌آید.

معاون هماهنگی شرکت توزیع برق استان اصفهان با اشاره به جایگاه نخست در میان شرکت‌های توزیع برق و تلاش برای تثبیت آن و همچنین هدف‌گذاری برای شاخص‌های کلیدی سال ۱۴۰۵، اظهار کرد: اولویت در هدف گذاری ها، رسیدن به ۴۰ دقیقه خاموشی در سال و به صفر رسیدن مراجعه های حضوری است که شرکت توزیع برق استان اصفهان برای رسیدن به این اهداف تلاش می‌کند.

روستایی با بیان اینکه برای آینده ۱۴۰۵ روز بدون حادثه را در نظر داریم، گفت: از سوی دیگر اهداف کلانی در راستای رویت پذیری و هوشمندسازی منظور شده و فعالیت های متفاوتی انجام می شود.

وی توضیح داد: در صنعت توزیع برق دنیا دو مؤلفه رؤیت پذیری و هوشمندسازی بسیار با اهمیت است که در شرایط فعلی با روش‌های سنتی نمی‌توان کیفیت خوبی ارائه کرد، بنابراین ‌عملیاتی سالیانه برای رؤیت پذیری و هوشمندسازی تدوین ‌شده است.

وی اضافه کرد: امروزه تمام سازمان‌های پیشرو، مباحث فناوری اطلاعات و تحلیل داده را در جهت توسعه و پیشرفت برنامه‌های خود قرار داده‌اند. شرکت توزیع برق استان اصفهان نیز معماری ارتباطات و اطلاعات و مدیریت داده را جهت رسیدن به راهبرد رؤیت پذیری و هوشمندسازی تدوین کرده است.

معاون هماهنگی شرکت توزیع برق استان اصفهان در خصوص ارزیابی شهرستان‌ها و پایش شاخص‌های شرکت، افزود: سامانه‌ای تحت عنوان سامانه مانیتورینگ پایش برای اندازه‌گیری شاخص‌های عملکردی شرکت پیاده‌سازی شده که تمام خدماتی که به شهروندان ارائه می‌کنیم تبدیل به ۷۰ شاخص شده و به طور مرتب رصد می‌شود. در پایان دوره‌های ۶ ماهه و یک‌ساله به‌ صورت تجمیعی و به تفکیک شهرستان‌ها این شاخص‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

روستایی تصریح کرد: شاخص‌های کلیدی عملکرد مبتنی بر رضایتمندی مشترکین است و به ازای هر شهرستان می‌توانیم چشم‌انداز سالیانه را رصد کنیم.

معاون هماهنگی شرکت توزیع برق استان اصفهان در مورد نحوه ارتباط مردم با شرکت توزیع برق استان، توضیح داد: سامانه‌های مختلفی مانند مراکز خدمات غیرحضوری سمیع با تلفن ۳۷۱۲۱ سامانه ۱۲۱ جهت اعلام خاموشی و حوادث راه اندازی شده است، همچنین سایت شرکت توزیع برق استان و اپلیکیشن نیرونگار درگاه های دیگری است که در اختیار شهروندان قرار گرفته است.

روستایی با معرفی مشخصات اپلیکیشن نیرو نگار، گفت: از طریق این اپلیکیشن به‌صورت برخط پرداخت قبوض، میزان مصرف و خاموشی‌های موجود در استان قابل‌رؤیت خواهد بود.

وی از نصب ۳۰ هزار کنتور هوشمند در راستای برنامه راهبردی این شرکت خبر داد و افزود: با نصب کنتورهای هوشمند شرکت توزیع برق استان می‌تواند به ‌صورت برخط اطلاعات مصرف مشترکین را داشته باشد و اطلاعات و پارامترهای شبکه مشترکان به‌صورت برخط برای آن‌ها از طریق اپلیکیشن نیرونگار ارسال کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برق خاموشي شرکت توزیع برق استان اصفهان برنامه راهبردی خدمات غیرحضوری هدف گذاری برای رسیدن دقیقه خاموشی میزان تلفات شهرستان ها صورت برخط شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد

مخلصی مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد در بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهر یزد که با حضور مدیر روابط عمومی این شرکت صورت گرفت، از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران در حال امدادرسانی به مردم و هم استانی‌ها هستند.

او تعداد اکیپ‌های عملیاتی و پشتیبانی مدیریت بحران آبفا را ۱۱۹ تیم عنوان کرد و افزود: بیش از ۲۶۰ نفر اعم از پرسنل این شرکت و پیمانکاران با ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در حال آماده باش کامل برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی هستند.

مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آبفای استان یزد از بیش از هزار و ۵۰۰ تماس مردمی و انجام بیش از ۴۰۰ عملیات امدادی در حوزه آب و فاضلاب طی روز‌های چهارم و پنجم اردیبهشت خبر داد و گفت: علاوه بر این تعداد عملیات، در صورت نیاز با فرمانداریها، شهرداری ها، ادارات راهداری و آموزش و پرورش همکاری لازم انجام شد.

مخلصی ادامه داد: علیرغم بروز شرایط اضطراری در استان طی چهار روز بارندگی، تامین و توزیع آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان پایدار بوده و فقط پنج مورد قطعی آب با میانگین یک ساعت گزارش شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد