Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه در تعطیلات فروردین امسال شاهد افزایش ۷ درصدی مصرف برق در اصفهان بودیم، گفت: با وجود شیوع کرونا، اما بنابر سیاست شرکت توزیع برق، قرائت شماره کنتورهای برق به دو روش خوداظهاری و مراجعه حضوری ماموران این مجموعه به منازل انجام می شود.

محمد علی‌اکبری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص میزان مصرف برق اصفهان در پی شیوع کرونا، اظهار کرد: با توجه به تعطیل، نیمه تعطیل و فعال شدن برخی مشاغل و صنایع اصفهان در اسفند ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل، شاهد رشدِ کاهشی مصرف برق بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بازه زمانی اسفند 98 تا فروردین امسال شاهد افزایش ۵ تا ۷ درصدی مصرف برق در اصفهان بودیم، افزود: در اسفند سال گذشته میزان مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها ۲ درصد افزایش یافت که این رقم کمتر از ماه های قبل آن بود.

سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان توضیح داد: میزان مصرف برق در اسفند ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته، اما نسبت به ماه های قبل خود با کاهش مصرف مواجه بود در حالیکه پیش بینی می شد به واسطه روزهای پایانی سال و خریدهای نوروزی مردم، حدود ۸ درصد افزایش مصرف داشته باشیم، اما به واسطه تعطیلی مشاغل، ادارات و در خانه ماندن افراد، افزایش مصرف تنها ۲ درصد بود.

وی یادآور شد: البته ۱۳ فروردین امسال نسبت به فروردین ۱۳۹۸ به دلیل ماندن افراد در خانه و نرفتن آنها به سیزده به در، شاهد رشد مصرف برق بخش خانگی بودیم.

علی اکبری در ادامه در خصوص وضعیت بازدید از کنتورهای برق و صدور قبوض آن در شرایط حاضر به دلیل شیوع کرونا، اظهار کرد: در حوزه برق با دو روش برخورد می شود، از یک سو قرائت کنتور توسط خود مشترکان انجام می شود و از سوی دیگر با وجود شیوع کرونا، ماموران قرائت کنتور با تمام تدابیر بهداشتی و ایمنی توسط پزشک معتمد شرکت، به برای ثبت شماره کنتور به منازل مراجعه می کنند کما اینکه آنها برخوردی با ساکنان ندارند.

وی با اشاره به روش های خوداظهاری کنتور برق در اصفهان، گفت: افراد می توانند شماره کنتور برق را قرائت کرده و براساس فرمت مشخص بر روی سایت اینترنتی شرکت توزیع برق اصفهان و یا تماس با شماره ۳۸۱۲۱ و یا ارسال پیامک به شرکت می توانند با خوداظهاری عدد کنتور برق خود را اعلام کنند.

سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان در خصوص شرایط تولید برق در کشور و استان به دنبال کاهش بارش ها و پیش بینی تداوم ویروس کرونا در ماه های تیر و خرداد، اظهار کرد: نمی توان بر روی الگوی مصرفی مردم بعد از کرونا پیش بینی درستی انجام داد، چراکه بسته به نوع مصرف در برخی استان ها با کاهش و در برخی با افزایش مصرف برق مواجه هستیم.

وی اضافه کرد: البته کاهش بارش ها و به دنبال آن کاهش ذخایر سد بر بخشی از برق تولیدی کشور اثرگذار خواهد بود.

علی اکبری با بیان اینکه در پیک مصرف بین ۱۳ تا ۱۸ درصد برق مصرفی توسط نیروگاه های برق آبی تامین می شود، افزود: ۸۵ درصد دیگر برق تولیدی توسط نیروگاه های حرارتی تولید می شود، کما اینکه آنها نیز برای خنک کردن به آب نیاز دارند، البته با مدیریت مصرف از سوی مردم می توان از پیک تابستان و روزهای گرم امسال نیز عبور کرده و خاموشی نداشته باشیم.

وی همچنین در خصوص پویش صنعت برق همیشه بیدار در پی شیوع کرونا، اظهار کرد: این پویش همزمان با شیوع کرونا در صنعت برق کشور ایجاد شد که تمام فعالان مجموعه برق کشور هم راستا با مدافعان کادر سلامت در تامین انرژی برق پایدار مراکز درمانی، بهداشتی، نقاهتی و مراقبتی و از همه مهمتر تامین برق پایدار بخش خانگی با توجه به قرنطینه آنها فعالیت می کنند.

سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان تاکید کرد: به طور قطع اگر در این روزها خاموشی برق داشته باشیم زحمات مدافعان سلامت از بین می رود، چراکه موجب خروج مردم از منزل و یا بعضا مراجعات حضوری آنها به بخش های مختلف و ترافیک شدید خواهد شد.

علی اکبری گفت: خوشبختانه از زمان شیوع کرونا تا به امروز، با وجود تمام مشکلات و حتی در زمان تعطیلات نوروز، در حوزه شهرستان اصفهان، خاموشی برق نداشتیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کروناویروس برق خاموشي شماره کنتور شیوع کرونا علی اکبری مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از بهسازی و ترمیم معابر شهرک‌های صنعتی یک و دو اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ اردبیل، فرسودگی معابر و برخی از تأسیسات و زیرساخت‌های آن است که در اثر گذشت زمان، مستهلک و از بین رفته است.

وی از نقش بسیار مهم شرکت‌های خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع خبر داد و افزود: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، موظف به واگذاری امور شهرک‌های صنعتی به شرکت‌های خدماتی هستیم تا با کم کردن تصدی‌گری بخش دولتی، شاهد واگذاری امور به صاحبان صنایع باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: یکی از عمده مشکلات شرکت‌های خدماتی که متشکل از خود کارآفرینان و صنعتگران بوده و بدون کوچک‌ترین چشم داشتی در حال ارائه خدمات به واحدهای تولیدی هستند، کمبود منابع مالی است.

علایی تصریح کرد: یکی از منابع درآمد این شرکت‌های خدماتی، دریافت هزینه شارژ و مصرف آن به منظور هزینه‌های جاری و بهسازی معابر و زیرساخت‌های موجود است که با توجه به افزایش قیمت‌ها، این منابع درآمدی کفاف بهسازی و ترمیم حتی یکی از خیابان‌های شهرک‌های صنعتی را نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: بهترین راه حل ممکن، اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده واحدهای تولیدی برای بهسازی زیرساخت‌های موجود است که امیدواریم با مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحقق این درخواست بحق واحدهای تولیدی باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تلاش شده است با همراهی استاندار و مسئولان، کاستی‌های موجود در شهرک‌های صنعتی کاهش پیدا کند که خوشبختانه طی چند سال اخیر، اعتبارات بسیار مناسبی برای تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تخصیص پیدا کرده است که در این خصوص، زیرسازی و آسفالت بیش از ۱۵ خیابان شهرک صنعتی شماره ۲ و باند برگشت شهرک صنعتی شماره یک اجرایی و عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ضمن تاکید بر حمایت همه‌جانبه از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: پیمان‌سپاری و تعیین پیمانکار بهسازی باند رفت و برخی از معابر شهرک صنعتی شماره یک اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که به زودی شاهد اجرای این پروژه زیرساختی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بهسازی باند رفت و برگشت و همچنین لکه‌گیری برخی از معابر شهرک صنعتی شماره ۲ نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان نیمه اول سال جاری عملیاتی و در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده شود.

کد خبر 748800

دیگر خبرها

  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • انهدام دو باند توزیع مواد مخدر در کرمانشاه
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود