Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: مشترکین برق، حداکثر تا ۷۲ ساعت بعد از آسیب به وسایل برقی، با شماره ۱۲۱ تماس گرفته و اعلام خرابی کنند.

محمد علی‌اکبری امروز ( چهارشنبه-۱۲ خردادماه) در نشست خبری با اشاره به خاموشی‌ها، اظهار کرد: قطعی برق به‌صورت سراسری و در کل کشور اعمال می‌شود، که به دلیل توازن نبودن میزان تولید با مصرف برق منجر به ایجاد اشکال در کل شبکه می‌شود و به صورت سراسری در کل کشور خاموشی‌ها اعمال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه برق، بحث افت فشار مطرح نیست، افزود: از نظر تخصصی، اُفت ولتاژ یا فرکانس ایجاد می‌شود.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، خاموشی‌ها را جزء جدانشدنی شبکه‌های توزیع برق دانست و گفت: با مدیریت مصرف شبکه برق، می‌توان از خاموشی و قطعی کامل برق که منجر به آسیب بسیاری می‌شود، جلوگیری کرد؛ چراکه در صورت قطعی کامل شبکه، بازگشت مجدد برق بسیار دشوار است و قطعی کامل نیز آسیب زا است.

علی اکبری دلیل خاموشی‌های اخیر را برابر نبودن میزان تولید و مصرف برق اعلام و تصریح‌کرد: میزان تولید برق همواره عدد ثابتی است، اما میزان مصرف، تابع شرایط و متغیر خواهدبود. در کشور تقریبا ۸۵ هزار مگاوات نیروگاه داریم که با هماهنگی در مجموع، امکان تولید حدود ۶۳ هزار مگاوات دارد.

وی افزود: در کشور به جز ماه‌های گرم سال، تقریبا حدود ۴۰ هزار مگاوات برق نیاز است که در فصل تابستان به ۶۳ هزار مگاوات می‌رسد و بخش عمده مصرف در حوزه خانگی و تجاری است. مابه تفاوت آن‌ حدود ۲۳ هزار مگاوات است، بار سرمایشی است که رقمی برابر با برق مصرفی سه کشور همسایه است.

تولید هر نیروگاه هزار مگاواتی برق، حدود ۶۰۰ میلیون یورو هزینه دارد

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، در خصوص تولید نیروگاه جدید در کشور، اظهار کرد: تولید نیروگاه جدید، توجیه و صرفه اقتصادی موجهی ندارد؛ چراکه تولید هر نیروگاه هزار مگاواتی برق، حدود ۶۰۰ میلیون یورو هزینه دارد.

به گفته علی اکبری، در تمام دنیا از سیاست‌های مدیریت مصرف برق استفاده می‌شود و ما نیز باید بتوانیم با مدیریت مصرف از خاموشی گذر کنیم.

وی به استفاده از نیروگاه‌های برق آبی و کاهش توان این نیروگاه‌ها در شرایط خشکسالی اشاره کرد و افزود: نیروگاه‌های برق آبی، انرژی ارزان قیمت تولید می‌کند و بسیار سریعتر وارد چرخه می‌شود.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، ادامه داد: امسال بعد از دو سال تَر سالی با سالی خشک مواجه هستیم و امسال با کاهش ۳۷ درصدی نزولات نسبت به بلند مدت ۵۰ سال اخیر روبرو شده‌ایم که این موضوع، توان نیروگاهی را نیز کاهش می‌دهد.

علی اکبری اضافه کرد: عواملی مانند، گرمای زودرس و بی سابقه در بهار، خشکسالی، رشد صنعت، بحران کرونا و دلایلی همچون استفاده ماینرهای غیرمجاز تولید رمز ارز، موجب افزایش مصرف برق در شرایط حال حاضر شده و راهی بجز مدیریت مصرف برق و اعمال خاموشی‌ها باقی نمانده است.

وی توضیح داد: هر یک درجه افزایش دمای هوا، ۱ تا ۲ هزار مگاوات مصرف برق را افزایش می‌دهد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه بحران کرونا نیز عاملی در افزایش مصرف برق بوده است، خاطرنشان‌کرد: اضافه شدن تامین برق دستگاه‌های مورد استفاده بیماران مبتلا به کووید۱۹ عاملی در افزایش مصرف برق است، ضمن اینکه به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید در و پنجره اتاق‌ها باز باشد که این موضوع نیز موجب اتلاف انرژی می‌شود .

فعالیت ماینرهای دارای مجوز از شبکه خارج شده است

علی اکبری اظهار کرد: استخراج رمز ارز به صورت قارچ گونه و غیرمجاز در کل کشور در حال گسترش است. البته کل مصرف ماینر در کشور ۳۲۰ مگاوات است و از دوم خرداد، فعالیت ماینرهای دارای مجوز از شبکه خارج شده است. مشکل با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز است، چراکه برق مصرفی هر ماینر برابر با ۱۰ مشترک خانگی است.

وی تاکیدکرد: ماینرهای غیرمجاز، هم موجب افزایش مصرف برق و تحمیل بار به شبکه برق می‌شوند و همچنین به تجهیزات شبکه برق نیز آسیب وارد می‌کنند. در کل دنیا ۱۵ تا ۲۰ هزار مگاوات برق برای تولید رمز ارز مصرف می‌شود؛ بر اساس نرخ معاملات پیش بینی می‌شود که بین ۷ تا ۱۰ درصد این رمز ارزها در ایران تولید می‌شود.

کشف ۵۰۰ ماینر غیر مجاز در کوره آجرپزی در نزدیکی نایین اصفهان

علی اکبری با اشاره به کشف ۵۰۰ ماینر غیرمجاز در یک کوره آجرپزی در نزدیکی نایین اصفهان، گفت: ۲۷ درصد کشفیات ماینرهای غیرمجاز بر اساس گزارش‌های مردمی است که تا سقف ۱۰ میلیون تومان پاداش داده می‌شود.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، به سامانه پاسخگویی و اطلاع رسانی مشترکین «سپام» استان اصفهان اشاره کرد و گفت: مرجع اطلاع خاموشی‌ها در اصفهان سامانه سپام است که از طریق آن با سه روش جست و جو بر اساس رمز رایانه، مکان‌یابی و زمان خاموشی مردم می‌توانند به برنامه خاموشی دست یابند. جدول خاموشی مناطق نیز بر روی سامانه وجود دارد.

علی اکبری افزود: سامانه سپام از سال ۹۷ بر سایت شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان قرار داشته و همه خاموشی‌هایی که در استان اتفاق می‌افتد را اطلاع رسانی کرده است و بهترین راه برای مدیریت و پیشگیری از مشکلات ناشی از نبود برق این است که افراد با مراجعه به این سامانه از وضعیت برق محل سکونت، محل کار و ... مطلع شوند.

وی اضافه کرد: در این سامانه در بخش ثبت گزارشات افراد می‌توانند نظرات خود را ارسال کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان درباره مدل زمانبندی خاموشی‌ها در استان اصفهان، گفت: در استان جدول خاموشی‌ها به صورت هفتگی و احتمالی است و برنامه قطعی برق از لیستی که ارائه شده عدول نمی‌کند. برای مثال؛ اگر قطعی برق یک منطقه ساعت ۱۰ تا ۱۲ اعلام شده باشد، زمانی قبل یا بعد از این ساعت قطعی برق نخواهدبود، ضمن اینکه ممکن است در این محدوده برق قطع نشود یا کمتر از دو ساعت قطع شود.

علی اکبری در پاسخ به سوال ایسنا مبنی براینکه در برخی مناطق برق به صورت پی در پی قطع می‌شود، گفت: خاموشی‌ها چند مدل است. برخی برنامه‌ریزی شده و برخی تصادفی است. ممکن است برق منطقه‌ای جدای از خاموشی برنامه‌ریزی شده دچار قطعی حادثه‌ای نیز شود که البته این شرایط بسیار کم و کمتر از یک درصد است.

وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره آسیب به وسایل برقی در پی قطعی برق، اظهار کرد: اگر وسیله برقی در پی قطعی برق آسیب دید، مشترکین باید حداکثر تا ۷۲ ساعت بعد از آسیب با شماره ۱۲۱ تماس گرفته و اعلام خرابی کنند. کارشناسان به محل اعزام و بر اساس اطلاعات شبکه، خسارت وارده مشخص می‌شود و امکان پرداخت خسارت از سوی شرکت برق وجود دارد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان به مشترکین برق، توصیه کرد تا حد امکان در مصرف برق صرفه جویی کنند و گفت: برای کاهش مصرف برق تا حد ممکن بهتر است از کولرهای آبی بجای کولرهای گازی استفاده شود، چراکه کولرهای گازی سه تا پنج برابر بیشتر مصرف برق دارند. کولرهای آبی نیز با دور کند استفاده شود. در صورت استفاده از کولرهای گازی دما بین ۲۴ تا ۲۶ درجه تنظیم شود، زیرا هر یک درجه کاهش دما، ۱۰ درصد مصرف برق را افزایش می دهد. 

وی ادامه داد: مشترکین سعی کنند در زمان پیک مصرف بین ساعت های ۱۲ تا ۱۸، ترجیحا وسایل برقی غیر ضرور را استفاده نکنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برق خاموشی برق جدول خاموشی مدیریت مصرف برق افزایش مصرف برق مدیریت مصرف هزار مگاوات وسایل برقی علی اکبری خاموشی ها قطعی برق بر اساس رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۰۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- اولین جیپنی‌ها درست پس از جنگ جهانی دوم به خیابان‌های فیلیپین رفتند. این وسایل نقلیه پر سر و صدا و دودزا که در ابتدا از جیپ‌های باقی‌مانده آمریکایی ساخته می‌شدند به نماد ملی تبدیل شدند. هفت دهه بعد، این وسایل نقلیه رنگارنگ با یک تهدید وجودی ناشی از طرح جایگزینی آن‌ها با مینی‌بوس‌های مدرن مواجه شدند.

به گزارش فرارو، تعمیر آسان و سواری ارزان باعث شد تا این وسایل نقلیه از نظر اندازه و طول رشد کردند تا به ستون فقرات سیستم حمل و نقل کشور فیلیپین تبدیل شوند و مسافران و کالا‌ها را حمل کنند.

اما طرح دولت برای حذف تدریجی خودرو‌های جیپنی در تلاش برای نوسازی شبکه آشفته حمل و نقل عمومی کشور، آینده این خودرو‌های نمادین را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

لئونارد سارائو، ناظر عملیات سارائو موتورز، سازنده جیپنی، به خبرگزاری فرانسه گفت: این ضربه سنگینی بود.

سارائو موتورز یکی از اولین شرکت‌هایی بود که پس از اینکه بنیانگذار لئوناردو سارائو از رانندگی کالسکه دست کشید، برای ساخت وسایل نقلیه عمومی موتوری در اوایل دهه ۱۹۵۰، جیپنی را تولید کرد.

تولید در تاسیسات گسترده این شرکت خانوادگی در مانیل پایتخت فیلیپین در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ به اوج خود رسید و کارگران ۵۰ تا ۶۰ دستگاه جیپنی در ماه تولید می‌کردند.

تقاضا در دهه‌های بعد با در دسترس قرار گرفتن سایر گزینه‌های حمل و نقل شروع به کاهش کرد. تا سال ۲۰۱۴، سارائو موتورز کمتر از ۱۰ دستگاه جیپنی در ماه تولید می‌کرد.

اما راه اندازی برنامه حذف تدریجی جیپنی توسط دولت در سال ۲۰۱۷ بود که ترمز تولید را به شدت کشید.

سارائو، نوه سارائو پدر، گفت که نیروی کار به شدت کوچک شده و هر چهار تا شش ماه یک دستگاه جیپنی تولید می‌کند.

وی که ۳۱ سال دارد گفت: ما مشتریانی داشتیم که از دهه ۵۰ جیپنی می‌خریدند و ناوگان خود را بزرگتر می‌کردند.
با این برنامه جدید، تردید‌ها یا ترس‌های زیادی وجود دارد که اگر یک جیپنی کاملاً جدید بخرند، آیا هنوز هم می‌توانند چند سال بعد از آن استفاده کنند؟

سارائو گفت، سارائو موتورز می‌تواند جیپنی‌های مدرنی را تولید کند که توقعات زیست‌محیطی و ایمنی دولت را برآورده می‌کند، اما آن‌ها سه تا چهار برابر قیمت یک جیپنی معمولی هستند.

طی هفت سالی که از اجرای برنامه حذف تدریجی می‌گذرد، به دلیل اعتراضات و کووید-۱۹، اجرای آن تاخیر‌های متعددی داشته است.

اپراتور‌ها اکنون تا ۳۰ آوریل فرصت دارند به یک تعاونی بپیوندند و سپس به تدریج ناوگان خود را با وسایل نقلیه مدرن که ایمن تر، راحت‌تر و پاک‌تر هستند جایگزین کنند.

تعاونی‌ها می‌توانند به منابع مالی بانکی دسترسی داشته باشند و برای هر وسیله نقلیه یارانه دولتی دریافت کنند تا بار مالی دوره گذار کاهش یابد. اما رانندگان مخالف این طرح استدلال می‌کنند که خرید یک وسیله نقلیه جدید آن‌ها را در بدهی مدفون می‌کند و آن‌ها نمی‌توانند پول کافی برای بازپرداخت وام و امرار معاش خود به دست آورند.

جولیو دیموناهان، ۵۷ ساله، که یک جیپنی در مانیل اداره می‌کند و به یک تعاونی پیوسته، گفت: دستیابی به یک جیپنی مدرن برای ما دشوار است... ما نمی‌توانیم قیمت آن را بپردازیم.

او با اشاره به افزایش رقابت در خدمات حمل و نقل گفت: حتی الان هم خودر‌های ما به دلیل سود کمی که به عنوان اپراتور به دست می‌آوریم آسیب می‌بیند.

در حالی که جیپنی‌ها اکنون با اتوبوس‌ها، وانت‌ها و موتورسیکلت‌ها برای مسافران رقابت می‌کنند، اما همچنان یک منظره و صدای رایج در فیلیپین هستند.

جیپنی‌ها اغلب با رنگ‌آمیزی روشن و با اگزوزی که شبیه ترومپت به نظر می‌رسد، برای مسافران هزینه‌ای معادل ۱۳ پزو (۲۳ سنت) دارد و موتور‌های کامیون دیزلی دست دوم آن‌ها به راحتی قابل تعمیر است.

سارائو گفت: هنگامی که مشتری از ما یک جیپنی بخرد، هر مکانیک در استان‌ها یا مناطق دوردست می‌تواند آن را تعمیر کند. اما مینی‌بوس‌های مدرنی که دولت می‌خواهد آن‌ها را جایگزین کند، به فناوری‌های پیشرفته‌تر، با موتور‌های استاندارد اروپا یا موتور‌های الکتریکی، وای‌فای، دوربین مدار بسته و تهویه مطبوع مجهز هستند.

سارائو گفت که شرکت او نمی‌تواند با ظرفیت تولیدکنندگان خارج از کشور برای تولید انبوه وسایل نقلیه رقابت کند. اما او گفت که جیپنی‌های ساخت سارائو موتورز ارزان‌تر از مینی‌بوس‌های وارداتی هستند و کیفیت بالاتری دارند.
تئودورو کاپارینو، که به مدت ۳۵ سال رانندگی می‌کند، امیدوار است که دولت تصمیم بگیرد به جای جایگزینی آن‌ها با وسایل نقلیه ساخت چین، جیپنی‌های موجود را تعمیر کند.

در حالی که جیپنی به شکل فعلی ممکن است به پایان جاده نزدیک شود، سارائو گفت که امیدوار است ماهیت وسیله نقلیه زنده بماند. او می‌گوید: ممکن است بزرگ‌تر به نظر برسد، ممکن است وسیع‌تر و طولانی‌تر به نظر برسد، اما تا زمانی که ماهیت ظاهری یا روح جیپنی هنوز وجود دارد، من هنوز فکر می‌کنم که این جیپنی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • (ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • قطعی: ستاره ایتالیایی یورو را از دست داد
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد