Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@04:31:35 GMT

شهرک‌های صنعتی یک روز در هفته خاموشی دارند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۳۹۹۷

شهرک‌های صنعتی یک روز در هفته خاموشی دارند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهرداد جنتیان، معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق اصفهان، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید و مصرف برق تراز نیست، اظهار کرد: امسال به صورت زودهنگام وارد فصل گرما شده‌ایم و سیستم‌های سرمایشی هم در سال‌های اخیر اغلب به کولر گازی تبدیل شده و رشد مصرف را در کل کشور داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی ناترازی ایجاد می‌شود اگر مدیریت مصرف نداشته باشیم و اقدام لازم انجام نشود و هر شهری از سقف مصرف مشخص شده فراتر برود، رله‌های فرکانسی عمل کرده و برای اینکه نیروگاه فروپاشی نشود مجبور هستیم محدودیت‌هایی را در شهرهای مختلف داشته باشیم.

در صدد هستیم خاموشی را به بخش خانگی و تجاری ندهیم

جنتیان با اشاره به اینکه با توجه به پیش‌بینی‌های بار و دمای هوا، صنعت برق برنامه‌ریزی کرده که این شرایط را به خوبی پشت سر بگذاریم، گفت: البته در بخش صنعت و کشاورزی محدودیت خواهیم داشت که بر اساس برنامه مصوب از تهران است که صنعت‌ها را به ۳ دسته انرژی‌بر یا همان فولادسازی‌ها، شهرک‌های صنعتی و صنعت‌های انفرادی تقسیم کرده است.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق اصفهان در ادامه بیان کرد: طبق مصوبه هیأت وزیران در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ این صنعت‌ها باید مدیریت بار شوند و برنامه زمانبندی خاموشی به آن‌ها داده شود.

شهرک‌های صنعتی یک روز در هفته خاموشی دارند

وی با اشاره به برگزاری جلساتی با صنایع و هیأت مدیره شهرک‌های صنعتی، مطرح کرد: شهرک‌های صنعتی یک روز در هفته خاموشی دارند که با توجه به صحبت‌های انجام‌شده مقرر شد روز کاری را به جمعه که بار کمتری داریم منتقل کنند، بنابراین تعطیلی نخواهیم داشت.

جنتیان تأکید کرد: در صدد هستیم امسال کمترین تنش را با صنعت داشته باشیم و با برنامه از پیش تعیین شده از خسارات احتمالی جلوگیری کنیم؛ این برنامه‌ها توسط دیسپاچینگ ملی ارائه می‌شود.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق اصفهان در رابطه با ادارات عنوان کرد: به تمام ادارات بخشنامه‌ای ارسال شده که در وقت اداری باید ۳۰ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته مصرف خود را کاهش دهند، خارج از وقت اداری هم باید ۶۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند.

وی با تأکید بر اینکه کنتورها در ادارات به صورت هوشمند و کنترل‌پذیر شده و از راه دور می‌توان تمام ادارات را پایش کرد، ابراز کرد: از روزهای آینده اگر ادارات رعایت نکنند بعد از ۳ اخطار و رایزنی با مسؤول ارگان مربوطه، قطعی را خواهیم داشت و وصل برق هم منوط به این است که بالاترین مسؤول مربوطه باید تعهد دهد که مصرف برق کاهش پیدا کند.

جنتیان تصریح کرد: از طریق استانداری به تمام دستگاه‌های اجرایی این مسأله ابلاغ شد، غیر از این هم حکم دادستانی داریم که برق مشترکان پرمصرف اداری را قطع کنیم.

نصب کنتور هوشمند در مناطق پرمصرف جنوب شرق

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق اصفهان گفت: بعضی از مشترکان خصوصی راغب نیستند که مولد و دیزل ژنراتور خود را وصل کرده و وارد مدار کنند.

وی ادامه داد: در بخش تجاری و خانگی به دنبال طرح‌های فرهنگی و بازدارندگی از طریق تعرفه‌ها هستیم؛ اگر مصرف خانگی از ۳۰۰ کیلووات ساعت در ماه تجاوز کند جریمه‌های بالا برای پرمصرف‌ها در نظرگرفته می‌شود.

جنتیان اضافه کرد: با اولویت‌بندی کنتور برق را در مناطق پرمصرف جنوب شرق هوشمند می‌کنیم تا مصرف برق را از راه دور کنترل کنیم و در صورت مصرف زیاد برق آن‌ها قطع شود؛ تعرفه‌های برق این مناطق هم به صورت تصاعدی بالا می‌رود.

۱۷ میلیارد تومان پاداش شهرک‌های صنعتی در سال گذشته برای مدیریت مصرف برق

مرسل صالحی، مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان، نیز در ادامه این نشست تأکید کرد: مدیریت مصرف تنها با فرهنگسازی نهادینه خواهد شد.

وی افزود: امسال پیک بار از ۱۵ خرداد شروع شده و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد که به دلیل گرمای هوا تمام سیستم‌های سرمایشی وارد مدار شده است؛ اینکه تأکید داریم سیستم‌های سرمایشی توسط متخصصان برق سرویس شود به دلیل حفظ امنیت جان مردم است.

صالحی با اشاره به قطعی‌های برق در سال گذشته عنوان کرد: تاکنون خاموشی‌ای در بخش خانگی، تجاری و بیمارستان‌ها اعمال نشده است که شرط ادامه آن رعایت پیک بار مصرف برق است.

مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان ادامه داد: در بخش صنعت، کشاورزی و صنایع انرژی‌بر مدیریت مصرف برق در حال انجام است.

وی تأکید کرد: تمام شهرک‌های صنعتی از ۱۵ خرداد تا ۲۵ تیر باید یک روز کاری را به روز جمعه منتقل کنند؛ در قبال این جابجایی روز هم به شهرک‌های صنعتی پاداش داده خواهد شد، سال قبل ۱۷ میلیارد تومان پاداش داشتیم که ۹۰ درصد در بخش صنعت بود، یک میلیارد نیز مربوط به بخش دیزل ژنراتور بود.

صالحی اضافه کرد: امسال برنامه‌ریزی شده است از ساعت ۱۱ صبح محدودیت بار طی برنامه قبلی، با پیامک ارسالی، جلسات با هیأت امنای شهرک‌های صنعتی، جلسه با شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان و جلسه با اداره صنعت معدن و تجارت تا ۱۱ شب یک روز در هفته محدودیت بار خواهند داشت که البته پنجشنبه و جمعه را مستثنی کرده‌ایم البته تأکید بر جمعه‌ها هست.

مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در ادامه بیان کرد: صنایع انرژی‌بر مثل فولادی‌ها طبق برنامه در بعضی روزها می‌توانند ۵۰ درصد و بعضی روزها می‌توانند ۱۰ درصد استفاده داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه در تلاش هستیم توازن بین تولید و مصرف را رعایت کنیم، گفت: بیشترین مصرف بار برای سرمایش منازل اتفاق می‌افتد.

۳۷ درصد مشترکان خانگی پرمصرف هستند

صالحی با بیان اینکه ۳۷ درصد مشترکان خانگی پرمصرف هستند، مطرح کرد: الگوی مصرف در اصفهان در ماه‌های گرم ۳۰۰ کیلووات ساعت در ماه و در ماه‌های غیرگرم ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه است.

مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان تأکید کرد: باید بهینه مصرف کنیم؛ سرویس کولرهای آبی و گازی، تعویض پوشال‌ کولرهای آبی و تمیزکاری کولر و تعویض فیلتر کولرهای گازی می‌تواند باعث مصرف بهینه برق شود؛ در ساعت کم‌باری از وسایل پرمصرف استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: در تابستان اوج بار از ساعت ۱۹  تا ۲۳ است، در زمستان هم ساعت ۱۷ تا ۲۱ است؛ در این ساعات نباید از وسایل پرمصرف استفاده کنیم.

صالحی همچنین با بیان اینکه مصرف برق تلویزیون بالا بوده و تلویزیون گرمازا نیز هست، گفت: غبارزدایی از لامپ‌ها و تایمردار کردن چراغ راهروها نیز به کاهش مصرف برق کمک می‌کند.

امسال باید ۱۴۷ مگاوات کاهش پیک بار داشته باشیم

مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: طبق برنامه اعلام شده باید در بخش کشاورزی هر ساعت ۴۸ مگاوات، در بخش عمومی اداری ۱۸ مگاوات و در بخش صنعتی ۸۱ مگاوات کاهش مصرف پیک را داشته باشیم؛ جمعا ۱۴۷ مگاوات تکلیف شده که باید کاهش پیک بار را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تمام مشترکان دیماندی و اداری کنتور هوشمند دارند، مطرح کرد: ۲۰۰ دیزل ژنراتور تا الآن شناسایی شده است که ۲۵ مگاوات توان دارند به ما کمک کنند.

صالحی تأکید کرد: در بخش اداری در تمام ادارات کنتور هوشمند نصب کرده و لحظه به لحظه آن‌ها را کنترل می‌کنیم؛ در بخش ادارات اگر رعایت نشد به عنوان ترک فعل مدیر ادارات لحاظ خواهد شد و نسبت به قطع برق اقدام می‌کنیم و تا مدیر تعهد ندهد وصل نخواهد شد.

مدیردفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان خاطرنشان کرد: اگر ۱۰ درصد همکاری خانگی و عمومی را بگیریم عبور از پیک بار را خواهیم داشت؛ اگر برای بخش خانگی اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی شود مدیریت مصرف اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت مصرف برق شهرک های صنعتی قطعی برق شهرک های صنعتی یک روز در هفته داشته باشیم بخش صنعت مصرف برق خواهد شد پیک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین